پروموشن چیست و چه تاثیری در افزایش فروش دارد؟

زمان مطالعه: ۱۸ دقیقه

پروموشن چیست

تصور کنید محصول جدیدی تولید کرده‌اید. سازمان شما در خصوص کیفیت این محصول اطمینان دارد و به دنبال فروش آن است. چطور باید این محصول را به مردم معرفی کرد؟ اینجاست که مفهوم پروموشن معنا پیدا می‌کند.

البته می‌توان از انواع استراتژی های پروموشن در مواقعی که فروش محصولات شناخته‌ شده‌تر نیز افت پیدا کرده، استفاده کرد. بنابراین هر کدام از انواع پروموشن می‌تواند نقشی کلیدی در پیش‌برد سیاست‌های فروش داشته باشد.

پروموشن چیست و هدف از انواع پروموشن

پروموشن نوعی استراتژی بازایابی برای تعامل میان فروشنده و خریدار است که در آن فروشنده سعی می‌کند با متقاعد کردن مشتری، او را به خرید ترغیب کند. استفاده از Promotion در بازاریابی به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا مخاطبان خود را نسبت به یک محصول، خدمت یا کسب‌وکار آگاه کرده و حتی تصویر برند خود را بهبود بخشند. این شیوه از بازاریابی، با ایجاد اشتیاق در ذهن خریدار، به افزایش وفاداری مشتری کمک می‌کند.

پروموشن در کنار سه عامل محصول، قیمت و کانال توزیع، یکی از چهار عنصر تشکیل‌دهنده آمیخته بازاریابی (4P) است که به جزئی جدایی‌ناپذیر از ارتباطات بازاریابی سازمان‌ها تبدیل شده است. استفاده از روش‌هایی مانند ارائه تخفیف، برگزاری جشنواره‌های فروش و ارسال رایگان، یکی از انواع پروموشن است که با ایجاد تعامل بیشتر با مصرف‌کنندگان فعلی و بالقوه، به افزایش فروش کسب‌وکارها کمک می‌کند.

شناسایی اهداف بازاریابی برای تعریف انواع پروموشن‌ و نتیجه‌گیری هر چه بهتر از آنها ضروری است. از نمونه این اهداف می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

انواع پروموشن در بازاریابی

برای هر کدام از انواع پروموشن در بازاریابی می‌توان هدف یا اهدافی در نظر گرفت؛ از جمله افزایش فروش، معرفی محصولات جدید، ایجاد آگاهی از محصول و مواردی از این قبیل

انواع پروموشن‌ در بازاریابی که باید بدانید

استفاده از Promotion در بازاریابی با هدف جلب توجه مخاطب، ایجاد علاقه نسبت به کالاها و خدمات، افزایش تقاضا برای آنها و متقاعد کردن مشتریان برای خرید از یک کسب‌وکار انجام می‌شود. انواع پروموشن را می‌توان در پنج دسته زیر خلاصه کرد:

تبلیغات

تبلیغات به عنوان ابزاری برای پروموشن، به افزایش آگاهی در خصوص یک محصول، خدمت یا برند، در یک زمان کوتاه و به شکل گسترده کمک می‌کند. تبلیغات عمدتا از طریق رسانه‌های ارتباط جمعی انجام می‌شود که رسانه‌های سنتی، مانند روزنامه، رادیو، تلویزیون و رسانه‌های جدید مانند ایمیل، پیامک، وب‌سایت و بلاگ، رسانه‌های اجتماعی و موتورهای جستجو را دربرمی‌گیرد.

بازاریابی مستقیم

این روش، شیوه‌ای از تبلیغات است که در آن یک سازمان، به جای ارائه پروموشن‌ های عمومی، به شکل مستقیم و هدفمند، به تعامل با مشتریان خاص خود می‌پردازد.

به این واقعیت فکر کنید که موفقیت مداوم سازمان شما کاملا به حمایت مشتریانتان بستگی دارد. چه واکنشی نشان می‌دهید؟ زمانی که مشتری یکی از محصولات یا خدمات شما را خریداری و استفاده می‌کند و آن را مطابق میل خود می‌یابد، این احتمال وجود دارد که برای مدتی به مصرف آن محصول بپردازد. فراموش کردن چنین مشتریانی، یک اشتباه بزرگ برای هر کسب‌وکاری است.

پروموشن نوعی استراتژی بازایابی برای تعامل میان فروشنده و خریدار است که در آن فروشنده سعی می‌کند با متقاعد کردن مشتری، او را به خرید ترغیب کند. استفاده از Promotion در بازاریابی به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا مخاطبان خود را نسبت به یک محصول، خدمت یا کسب‌وکار آگاه کرده و حتی تصویر برند خود را بهبود بخشند.

شما می‌توانید با ارائه کالاها یا خدمات تخفیف‌دار، آنها را ترغیب کنید تا اطلاعات و تجربه خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و به این ترتیب، برای خود مزیت رقابتی ایجاد کنید. این تعاملات عمدتا از طریق روش‌های جدید مانند ایمیل مارکتینگ، پیامک، وب‌سایت، فلایر، تبلیغات آنلاین، توزیع کاتالوگ و مواردی از این قبیل انجام می‌شوند.

جمع‌آوری اطلاعات هرچه بیشتر در خصوص مشتریان، بهترین راه برای انتخاب روش تبلیغات بهینه است.

فروش شخصی (Face to Face)

در گذشته، 100 درصد فروش کسب‌وکارها را فروش شخصی تشکیل می‌داد، اما امروز، با توسعه فناوری و همچنین افزایش هزینه جابجایی، فروش شخصی تنها یکی از چند روش موجود برای معرفی و فروش محصولات است. با این وجود، این روش بخش بسیار مهمی از مهارت‌های یک فروشنده است که باید توانایی خوبی در آن داشته باشد.

پروموشن فروش

پروموشن یا پیشبرد فروش، از همه ابزارهای بازاریابی برای تعامل با مشتریان و افزایش فروش بهره می‌گیرد و با توجه به فراگیر بودن آن، به عنوان روشی مجزا در استراتژی های پروموشن در نظر گرفته شده است. پیشبرد فروش با استفاده از ارتباطات بازاریابی رسانه‌ای و غیررسانه‌ای، در یک زمان محدود و از پیش تعیین شده، منجر به افزایش تقاضای مصرف‌کننده، تحریک تقاضای بازار یا بهبود دسترسی‌پذیری به محصول می‌شود.

روابط عمومی

روابط عمومی که عمدتا تحت عنوان PR در سازمان‌ها شناخته می‌شود، به انتقال اطلاعات میان یک سازمان (NGO، ادارات دولتی یا کسب‌وکارهای خصوصی) با یک فرد یا جامعه گفته می‌شود. داشتن روابط عمومی موثر، منجر به ایجاد تصویر مطلوبی از برند در چشم رسانه‌ها می‌شود و بنابراین، یکی از موثرترین روش‌های بازاریابی و استراتژی های پروموشن است.

کسب‌وکارها می‌توانند با تولید اطلاعات مناسب و به اشتراک‌گذاری آنها، مخاطبان خود را به شیوه‌ای موثر هدف قرار دهند. برگزاری کنفرانس مطبوعاتی، انتشار اخبار و مصاحبه با رسانه‌ها از اقداماتی است که در راستای روابط عمومی می‌توان انجام داد. اسپانسرشیپ به عنوان یک استراتژی روابط عمومی، شیوه دیگری است که سازمان‌ها معمولا برای ایجاد یک تصویر مناسب از برند خود، به‌کار می‌گیرند.

مهم‌ترین تفاوت تخفیف و پروموشن چیست؟

برای فروش موفق یک محصول، فروشنده باید از روش‌های مختلف، مشتریان را با خود همراه کند. استفاده از استراتژی های پروموشن‌ و ارائه تخفیف از رایج‌ترین شیوه‌ها برای این کار هستند. استفاده از Promotion در بازاریابی و فروش به ایجاد هیجان برای خرید یک محصول کمک می‌کنند. در واقع پروموشن‌ ها برای ایجاد آگاهی نسبت به یک محصول یا خدمت و افزایش فروش آن بسیار موثر واقع می‌شوند.

همانطور که در قسمت قبل گفته شد، روش‌های مختلفی برای ارائه انواع پروموشن وجود دارد و هر کسب‌وکار بسته به نیاز و هدف خود، می‌تواند یک یا چند روش را به کار گیرد. در کنار پروموشن‌ ، تخفیف‌ به معنای کاهش در قیمت پایه یک محصول یا سرویس است که این روزها عمدتا به شکل کدهای تخفیف به مشتریان عرضه می‌شوند. علاوه بر مشتریان، تخفیف‌ها را می‌توان در اختیار تولیدکننده‌ها، توزیع‌کننده‌ها، خرده‌فروش‌ها و هر جزء دیگری از زنجیره تامین یک محصول نیز قرار داد.

از آنجا که تخفیف‌ها برای ایجاد هیجان و ترغیب بیشتر مشتری نسبت به خرید یک محصول یا خدمت ارائه می‌شوند، در نهایت هدف یک پروموشن را محقق می‌کنند. بنابراین می‌توان گفت تخفیف یکی از انواع پروموشن است و هر دو یک هدف را دنبال می‌کنند: فروش!

با این وجود، از آنجا که پروموشن‌ ها بیشتر به دنبال ایجاد نام و جایگاه‌یابی برای یک محصول هستند، از لحاظ زمانی بلندمدت هستند. در حالی که هدف تخفیف تنها فروش یک محصول و افزایش فروش در مدتی کوتاه‌مدت بوده و این مهم‌ترین تفاوت تخفیف و پروموشن است.

تخفیف بخشی از پروموشن فروش است و پروموشن فروش ، یکی از انواع پروموشن !

در جدول زیر، به مقایسه و تفاوت تخفیف و پروموشن از جنبه‌های مختلف پرداخته شده است:

تخفیف پروموشن
تعریف کاهش قیمت پایه یک محصول یا خدمت ابزاری برای ایجاد آگاهی درخصوص یک محصول یا خدمت و افزایش فروش و شهرت آن
بخشی از پروموشن فروش بازاریابی (یکی از چهار عنصر آمیخته بازاریابی)
قابل ارائه به هر بخشی از کانال توزیع، از تولید‌کننده تا خریدار نهایی مشتری، کارمندان فروش و اعضای کانال توزیع (مانند خرده‌فروشان)
هدف افزایش فروش در کوتاه‌مدت، فروش سریع‌تر کالاهای در حال انقضاء، ارزش‌آفرینی برای مشتریان برگزیده، تشویق اعضای کانال توزیع برای انجام یک فعالیت یا تشویق یک رفتار موثر در فروش ایجاد علاقه نسبت به محصول یا خدمت، آزمایش یا خرید آن، جذب مشتریان جدید، نگهداشت مشتریان فعلی، حفظ مزیت رقابتی، بهره‌گیری از فرصت‌های شناخته شده توسط تحقیقات بازار
اثربخشی بهبود فروش سازمان در کوتاه‌مدت بهبود فروش سازمان هنگام معرفی یک محصول یا خدمت جدید
انواع تخفیف‌های مربوط به خرید، تخفیف‌های مربوط به پرداخت، تخفیف‌های مربوط به مقدار، تخفیف‌های مربوط به ویژگی‌های مشتریان، کارت تخفیف، کوپن، بازگشت وجه تبلیغات، بازاریابی مستقیم، فروش شخصی، پروموشن فروش، روابط عمومی

استراتژی پروموشن چیست؟

همانطور که اشاره کردیم، پروموشن ابزاری برای ایجاد تعامل میان فروشنده و خریدار یک محصول است. استراتژی های پروموشن ، برنامه‌ای است که با هدف تغییر ذهنیت افراد در خصوص یک برند، جذب مشتریان بیشتر یا افزایش مشارکت با مصرف‌کنندگان اجرا می‌شود. این برنامه مشخص می‌کند پروموشن تعریف شده چه مخاطبانی را هدف قرار می‌دهد، کجا و چه زمانی تعریف می‌شود و در نهایت شمایی کلی از تاثیر پروموشن بر اهداف بازاریابی و تعاملات کسب‌وکار را به تصویر می‌کشد.

بسیاری از کسب‌وکارها معتقدند علیرغم صرف هزینه‌های قابل توجه برای تبلیغات خود، بازدهی قابل توجهی کسب نکرده‌اند. فراموش نکنید زمانی که به تبلیغ برای برند خود می‌پردازید، باید اطمینان حاصل کنید پیامی که می‌فرستید به مشتریان مورد انتظارتان برسد! علاوه ‌بر این، اگر اقدامات بازاریابی شما منطبق با انتظارات و احساسات افراد نباشد و علاقه و تمایلی نسبت به خرید در آنها ایجاد نکند، تبدیل آنها به یک مشتری چالش برانگیز است.

بنابراین بدون یک برنامه دقیق برای پروموت محصول، ریسک از دست دادن سرمایه وجود دارد. برای پیدا کردن بهترین راه برای ارائه پروموشن به مشتری مناسب، می‌توان چند استراتژی موثر را در نظر گرفت:

  • ایمیل مارکتینگ: آمارها نشان می‌دهند هر یک دلار هزینه برای ایمیل مارکتینگ، 44 دلار درآمد برای سازمان به همراه دارد. کسب‌وکارها با استفاده از این کانال می‌توانند مخاطبان خود را به یک رویداد یا مطالعه اخبارجدید دعوت کنند و به معرفی محصولات و خدمات جدید خود بپردازند. استفاده از Email Marketing در حین یا پس از فرایند فروش نیز با ایجاد تعامل بیشتر با مشتریان، افزایش نگهداشت و وفاداری مشتری را به همراه دارد.
  • بازاریابی در رسانه‌های اجتماعی: یکی دیگر از استراتژی های پروموشن استفاده از ابزار رسانه‌های اجتماعی است. رشد ارتباطات در سال‌های اخیر به اندازه‌ای بوده‌ که امروزه نمی‌توان نقش کانال‌های قدرتمندی مانند اینستاگرام و فیس بوک را نادیده گرفت. این رسانه‌ها در دهه اخیر آنقدر نفوذ داشته‌اند که مفهومی تحت عنوان Social Media Marketing یا همان بازاریابی در رسانه‌های اجتماعی را شکل داده‌اند.

تعامل یک کسب‌وکار با افراد از طریق رسانه‌های اجتماعی، بسیار ساده‌تر و در سطحی شخصی‌تر انجام می‌شود و منجر به ایجاد فضایی آرام‌تر برای تبلیغات می‌شود.

افراد مختلف از این رسانه‌ها برای جستجو در مورد نظرات کاربران، محصولات و حتی ارتباط با برندهای مختلف استفاده می‌کنند که همه این اقدامات، در راستای دستیابی به اطلاعات بیشتر است. تشویق مشتریان به ارائه بازخوردهای خود در این رسانه‌ها، اجرای کمپین‌های تبلیغاتی هدفمند و ایجاد چت بات‌ها از اقداماتی است که به کسب‌وکارها کمک می‌کند از فرصت‌های موجود در این رسانه‌ها، برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان خود بهره بگیرند.

زمانی که صحبت از کارایی بازاریابی مستقیم به میان می‌آید، هیچ گزینه‌ای قابل مقایسه با استفاده از رسانه‌های اجتماعی به عنوان یک استراتژی تبلیغاتی نیست.

  • بازاریابی محتوایی: بخشی جدایی‌ناپذیر ازاستراتژی بازاریابی آنلاین هر کسب‌وکاری را بازاریابی محتوایی تشکیل می‌دهد. افراد به محتوایی علاقه دارند که به آنها در انتخاب و تصمیم‌گیری کمک کند، پاسخ سوالاتشان را بدهد و نکات تخصصی را ارائه کند. بنابراین محتوای ارزشمند، فرصتی برای رسیدن به مشتریان جدید برای کسب‌وکارهاست. راه‌اندازی وبلاگ، پیدا کردن نیازهای محتوایی مخاطبان و تولید محتوای موثر برای پاسخگویی به این نیازها از مهمترین موارد در بازاریابی محتوایی برای سازمان‌هاست.
  • اینفلوئنسر مارکتینگ: افراد بیش از آنکه به دنبال برندها باشند، به دنبال احساساتی هستند که نسبت به یک برند ایجاد شده است و به همین دلیل، به افراد دیگر بیشتر از برندها اعتماد دارند. شناسایی افراد تاثیرگذار بر مخاطبان (افرادی که نظرات آنها اهمیت دارد)، آگاهی از دیدگاه آنها درخصوص برند و پیشنهاد تجربه محصولات یکی از شیوه‌های بازاریابی در فضای آنلاین است که به کسب‌وکارها کمک می‌کند به شکل موثرتری، به معرفی خود و پروموشن‌ ها بپردازند. فراموش نکنید اینفلوئنسرها می‌توانند سفیر یک برند باشند.
  • ریفرال مارکتینگ یا بازاریابی ارجاعی: 92 درصد از مصرف‌کنندگان یک برند، بیشتر تمایل به باور توصیه‌های دوستان و نزدیکان خود دارند تا باور کمپین‌های تبلیغاتی! بنابراین می‌توان گفت: تبلیغات دهان به دهان یا Word of Mouth ، یکی قوی‌ترین استراتژی های پروموشن برای کسب‌وکارهاست. سازمان‌ها برای تشویق مشتریان نسبت به اشتراک‌گذاری تجربیات و نظرات خود باید از برنامه ریفرال مشخصی پیروی کنند. راه اندازی باشگاه مشتریان برای رسیدن به شناخت بیشتر و برنامه‌ریزی بهتر پروموشن‌ ها یا ارائه تخفیف یا پروموشن‌ های فروش از طریق لینک‌های ریفرال، از شیوه‌هایی است که در نهایت افزایش فروش، وفاداری مشتری و شناخت بهتر برند را به همراه دارند.

چطور یک استراتژی پروموشن بنویسیم؟

پروموشن یکی از چهار عنصر اصلی در بازاریابی است و کلید پروموشن بازاریابی موثر، استراتژِی خوب است. یک استراتژی پروموشن مناسب، دربرگیرنده اهداف اصلی، تکنیک‌هایی برای رسیدن به اهداف و شاخص‌هایی برای سنجش اثربخشی پروموشن و اقدامات انجام شده است. برای تدوین استراتژی پروموشن باید مراحل زیر را طی کنیم:

اگر مخاطبان به درستی شناسایی شوند، رساندن پیام تبلیغاتی به آنها ساده‌تر خواهد شد!

  1. تعیین اهداف: تعیین اهداف کوتاه مدت و بلندمدت مورد مهم دیگری است که در استراتژی های پروموشن باید مورد توجه قرار گیرد. اهداف بلندمدت نشان‌دهنده اهداف سالانه هستند، در حالی که اهداف کوتاه‌مدت گام‌هایی هستند که برای رسیدن به اهداف سالانه باید طی کرد. برای ایجاد تصویری روشن می‌توان اهداف سالانه را به اهداف 6 ماهه، سه ماهه و ماهانه تقسیم کرد تا بتوان به مدیریت بهتر فرایندها و اقدامات پرداخت؛ این اهداف باید واقع‌گرایانه و قابل سنجش باشند.
  1. تخصیص بودجه: این مرحله شامل تحلیل بودجه فعلی بازاریابی و تصمیم‌گیری در خصوص میزان بودجه قابل اختصاص به پروموشن است؛ بدیهی است هزینه‌هایی مانند توسعه محصول، حقوق پرسنل، مالیات و سایر هزینه‌ها در این بودجه قرار نمی‌گیرد. از آنجا که ممکن است پس از اولین کمپین پروموشن افزایش قابل توجهی در ROI (نرخ بازگشت سرمایه) مشاهده نشود، برنامه‌ریزی برای مصرف بهینه بودجه پروموشن اهمیت دارد.
استژاتژی پروموشن

برای پیش‌برد استراتژی های پروموشن ، باید مراحلی مختلفی را در نظر گرفت؛ از جمله شناسایی مخاطبان هدف، تعیین اهداف، تخصیص بودجه، انتخاب تکنیک‌ها و کانال‌ها، تفویض مسئولیت‌ها، انتخاب پیام و ارزیابی.

  1. انتخاب تکنیک و کانال‌ها: هر پلتفرم بازاریابی برای یک هدف خاص مناسب بوده و برای تاثیرگذاری، تکنیک‌های موثر خود را دارد. برای مثال، تبلیغات کلیکی یا نمایشی کانال مناسبی برای افزایش ترافیک و فروش یک کسب‌وکار است. همچنین سازمان‌هایی که به دنبال افزایش آگاهی از برند هستند، بهتر است به دنبال کانال‌هایی مانند بازاریابی در رسانه‌های اجتماعی یا اینفلوئنسر مارکتینگ باشند. آنچه در تدوین استراتژی های پروموشن اهمیت دارد، انتخاب مناسب‌ترین کانال‌ها برای رسیدن به اهداف است.
  1. تفویض مسئولیت‌ها: تعیین مسئولیت‌های افراد درگیر در یک پروموشن به سازمان‌ها کمک می‌کند تا با درنظر گرفتن ویژگی‌های هر کانال، روی هر پروموشن تمرکز ویژه‌ای داشته باشند. استفاده از تخصص‌هایی مانند سئو، تبلیغات و بازاریابی محتوا در هر کمپین پروموشن ، به رصد هرچه بهتر کمپین و تحلیل جزئیات آن کمک می‌کند.
  1. انتخاب پیام: پیام پروموشن باید برای مخاطبان هدف آشنا و قابل درک باشد. پیام پروموشن‌ ها می‌توانند برای تعامل با مشتریان جوان، شوخ‌طبع و شیک و برای تعامل با متخصصان، رسمی و قابل اعتماد باشند.
  1. نظارت و ارزیابی نتایج: استفاده از همه ابزارها و داده‌های موجود برای سنجش میزان موفقیت یک کمپین پروموشن ، موضوع مهم دیگری است که از زمان اجرا تا پایان یک پروموشن بازاریابی باید مورد توجه قرار گیرد. تعریف شاخص‌های ارزیابی کمپین در استراتژی و ارزیابی آنها در پایان کمپین، اهمیت ویژه‌ای در برنامه‌ریزی کمپین‌های پروموشن آتی دارد.

موفقیت هر کسب‌وکار در گرو عوامل مختلفی است که یکی از آنها، اقدامات بازاریابی و پروموشن‌ ها ست. با تعریف پروموشن‌ های مناسب در بازاریابی، سازمان‌ها این فرصت را دارند تا با جلب توجه مشتریان فعلی و بالقوه خود، فروش بیشتری را رقم بزنند. همچنین با استفاده از یک استراتژی روشن، می‌توانند از فرصت‌های پیش روی کسب‌وکار مطلع شده و برنامه دقیقی برای موفقیت پروموشن‌ های بازاریابی خود تعریف کنند. فراموش نکنید یک برنامه پروموشن موفق ، در نهایت مشتریانی وفادار را به همراه دارد.

انواع پروموشن برای افزایش مشتری و فروش فروشگاه

انواع پروموشن در فروشگاه به روش‌هایی اشاره دارد که بیشتر در درون فروشگاه و برای افزایش فروش محصولات آن کاربرد دارد. پروموشن درون فروشگاهی می‌تواند به افزایش فروش خاص در مکان‌ها و شعبه‌هایی که عملکرد ضعیفی دارند، وارد کردن محصول جدید به بازار، انتقال محصولات به بازارهای جدید یا افزایش آگاهی عمومی از یک برند کمک کند. اما پروموشن فروشگاهی همواره ارائه تخفیف یا کاهش قیمت نیست، بلکه روش‌های دیگری نیز برای نحوه محاسبهخ پروموشن وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم.

یکی بخر یکی ببر

در بسیاری اوقات مشتریان در واقع ترجیح می‌دهند به جای تخفیف، محصول دیگری را به شکل رایگان دریافت کنند. با این حال، اگر خریداران محصول را به شکل جفت یا عمده خریداری نمی‌کنند، این نوع پروموشن بی‌فایده است.

ارائه کوپن

یکی دیگر از انواع پروموشن استفاده از کوپن‌هایی است که افراد می‌توانند جمع‌آوری کنند و قیمت کمتری برای محصولات خود دریافت کنند. این یک ایده عالی برای خرده‌فروشان و فروشگاه‌ها است. چرا که به راحتی می‌توانند این نوع تبلیغات در فروشگاه را اجرا کنند.

اجرای سمپلینگ

سمپلینگ در اصطلاح لغوی به معنای مزه کردن است که احتمالا شما هم بارها نمونه‌هایی از آن را در محیط فروشگاه‌ها مشاهده کرده‌اید. در این نوع از استراتژی های پروموشن ، یک نمونه کوچک از محصول برای مصرف در اختیار مشتری قرار می‌گیرد.

این روش بیشتر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و برای محصولات خوراکی کاربرد دارد. البته برای این کار نیاز به یک پروموتور حرفه‌ای یا سمپلر حرفه‌‌ای دارید.

نمایشگرهای هوشمند کف یا دیوار فروشگاه

نایک کفش‌های ورزشی خود را در حالتی که دونده را بر روی نمایشگر نشان می‌دهد؛ ارائه می‌دهد و حس عمل و حرکت را به تصویر می‌کشد. ساختار فیزیکی نمایشگرها – به ویژه نحوه حرکت مشتریان در اطراف آنها – یک تعامل خوب با محصول شما برقرار می‌کند.

نقش راهکارهای نرم‌افزاری در مدیریت انواع پروموشن

هر اندازه که گستردگی محصولات و مشتریان یک کسب‌وکار بیشتر شود، مدیریت کردن سیاست‌های مربوط به پروموشن‌‍‌ها و جشنواره‌ها پیچیده‌تر می‌شود. راهکارهای نرم‌افزاری کمک می‌کنند تا انواع سیاست‌های فروش و بازاریابی از جمله پروموشن‌ ها بهتر اجرایی شود؛ این موضوع مخصوصا برای فروشگاه‌های بزرگ که دارای چندین شعبه در نقاط جغرافیایی مختلف هستند، بسیار مهم است.

این راهکارها همچنین کمک می‌کنند تا کسب‌وکارها بتوانند ضمن تعریف و دسته‌بندی مشتریان، برای هر گروه در بازه‌های زمانی مختلف پروموشن‌ های خاصی را در نظر بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با ما در تماس باشید.


منابع:

  1. differencebetween.info
  2. zzoomit.com
  3. ewmaccountants.com.au
  4. byjus.com
  5. toppr.com