راهکارهای سازمانی
دلایل شکست پروژههای ERP چیست؟ چه کسی مقصر است؟
ERP چیست و چگونه به کسبوکار ما کمک میکند؟
روندهای سیستمهای برنامهریزی منابع سازمانی (ERP) در آینده
آن چه هنوز در سیستمهای ERP به آن توجه نشده این است که این سیستمها به زودی روی همهی فرایندهای کسبوکارها اثر میگذارند. علاوه بر این ورود هوش مصنوعی (AI) به سیستمهای ERP، نه تنها شیوهی عملکرد سیستم را تغییر میدهد، بلکه میتواند حجم دادههای قابل تجزیه و تحلیل را نیز به شدت افزایش دهد. درنتیجه سیستمهای ERP اطلاعات بیشتری را در اختیار صاحبان کسب وکارها قرار میدهند و امکان تصمیمگیریهای دقیقتر را برای آنان فراهم میکنند.
۵ تغییر کلیدی نرمافزارهای ERP در سال ۲۰۲۰
نقش اتوماسیون اداری در دورکار شدن کارکنان سازمانها در دوران مبارزه با ویروس کرونا
انجام کارها از راه دور، نیازمند وجود خطمشیها و زیرساختهای مناسب فناوری اطلاعات در سازمانها است. سیستمهای پشتیبانیکننده فرایندهای کسبوکار در سازمان نقش تعیین کنندهای در فراهم آوردن امکانات دورکاری در سازمان دارد. یکی از مهمترین سیستمهایی که در این بخش نقش بسزایی دارد، سیستم اتوماسیون اداری است.
چگونه در دورکاری کارایی سازمانمان را حفظ کنیم؟
واقعیت این است که کسبوکارها اینروزها و در شرایط دورکاری؛ نیاز دارند از راهکارهایی استفاده کنند که به کمک آنها بتوانند تا حد امکان از به وجود آمدن اختلال در عملیات اجرایی خود جلوگیری کنند. یکی از مهمترین و کاربردیترین ابزارهایی که در شرایط دورکاری میتواند به کسبوکارها کمک کند، نرم افزار CRM ابری است
چگونه پلتفرمهای Low-code، به تحول دیجیتال سرعت میدهند؟
در شیوه سنتی توسعه برنامههای کاربردی، کد برنامهها به شکل دستی نوشته میشد، درحالیکه پلتفرمهای Low-Code نیاز اندکی به کدنویسی به شکل سنتی دارند، در عوض، توسعهدهندگان از رابطهای کاربری بصری استفاده میکنند که قابلیت drag and drop و طراحی مدلهای بصری مربوط به برنامههای کاربردی را دارد. با پیدایش تکنولوژی Low-Code، ترکیب کردن (Compilation) و پیادهسازی کدها نیز خودکار میشود.