ارائه‌دهنده‌ی راهکارهای نرم‌ افزارهای سازمانی

Media Center برای همیشه بازنشسته می‌شود

همکاران سیستم-یکی از مدیران ارشد مایکروسافت در حاشیه کنفرانس Build ۲۰۱۵ که این هفته در سانفرانسیسکو برگزار شد، با شرکت در یک گفت‌وگوی خصوصی تایید کرد که با عرضه ویندوز ۱۰ هیچ به‌روزرسانی برای نرم‌افزار Media Center انجام نمی‌شود.به گزارش وبسایت ZDnet، نرم‌افزار صوتی Media Center مایکروسافت علاقمندان فراوانی دارد و این خبر می‌تواند برای آنها ناراحت‌کننده باشد. این افراد امیدوار بودند که همزمان با به‌روزرسانی ویندوز ۱۰ این نرم‌افزار مانند نسخه‌های قبلی سیستم‌عامل مایکروسافت با یک به‌روزرسانی جدید عرضه می‌شود.
بر این اساس گفته می‌شود هر رایانه شخصی که از سیستم‌های عامل ویندوز ۷ یا ویندوز ۸ به محصول جدید مایکروسافت یعنی ویندوز ۱۰ ارتقا یابد، نرم‌افزار Media Center را از دست می‌دهد و هیچ راهی وجود ندارد تا بتوان دوباره آن را به رایانه باز گرداند.
اگر شما در یکی از آخرین نسخه‌های آزمایشی ویندوز ۱۰ همچنان از Media Center استفاده می‌کنید، باید توجه داشت که این نرم‌افزار در نسخه نهایی سیستم‌عامل حذف می‌شود.
اجرای این تصمیم با شگفتی فراوان همراه بوده است. نرم‌افزار Media Center که زمانی به عنوان قابلیت اصلی در نسخه Premium ویندوز محسوب می‌شد، برای سال‌های طولانی مورد پشتیبانی قرار گرفت. البته گروه توسعه دهنده Media Center در سال ۲۰۰۹ میلادی مدت کوتاهی پس از عرضه کدهای این نرم‌افزار برای ویندوز ۷ از هم پاشیده شد.
شرکت مایکروسافت سپس برای اضافه کردن Windows Media Center Pack به سیستم‌عامل ویندوز ۸ هزینه اضافی دریافت کرد تا با نصب کدهای مربوطه، قابلیت‌های جدید این نرم‌افزار فعال شد. اما هم‌اکنون تصمیم بر آن شده است تا نرم‌افزار مذکور برای همیشه به فعالیت خود پایان دهد.

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *