همکاران سیستم- نتایج یک پژوهش نشان میدهد کسب و کارهای کوچک و متوسطی که از راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) استفاده میکنند، در زمینه یکپارچه سازی دادههای خود با این راهکارها با مشکلات زیادی مواجه هستند.
به گزارش وب سایت eweek، شرکت اسکرایب سافت ویر (Scribe Software) که در زمینه یکپارچه سازی دادهها در نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری تخصص دارد، در پیمایشی که در میان ۳۰۰ کسب و کار کوچک و متوسط انجام داده، متوجه شده است که نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری در میان این کسب و کارها جای پای محکمی برای خود یافتهاند، اما کاربران در زمینه یکپارچه سازی دادهها همچنان با مشکلاتی مواجه هستند.
در این پیمایش مشخص شد روشهایی که کسب و کارهای کوچک برای یکپارچه سازی دادهها به کار میگیرند، چندان کارآمد نیست و فقط ۱۸ درصد از کسب و کارهای مورد بررسی گفتهاند دادههای بازاریابی خود را به طور کامل با نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری یکپارچه کردهاند. به همین خاطر ۵۲ درصد از کسب و کارهای مورد بررسی گفتهاند در گزارشدهی از عملیات بازاریابی خود با مشکل مواجه هستند. ۴۴ درصد نیز گفتهاند تدوین و ارائه گزارشهای فروش برایشان دردسرساز است.
یکی از مهمترین چالشهای پیش روی کاربران نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری که در این مطالعه به آن اشاره شده، این است که آنها نمیتوانند دادههای بخشهای مختلف کسب و کار خود را با هم یکپارچه کنند. در این مطالعه فقط ۴۰ درصد از پاسخگویان گفتهاند توانستهاند دادههای مربوط به مشتریان احتمالی خود را با دادههای مالی، فروش و بازاریابی یکپارچه کنند. ۴۳ درصد نیز گفتهاند توانستهاند دادههای مربوط به مشتریان واقعی خود را با دادههای مالی و فروش یکپارچه کنند و ۴۱ درصد نیز توانستهاند بین دادههای مالی و بازاریابی، دادههای مالی و دادههای مربوط به خدمات مشتری یکپارچگی ایجاد کنند. ولی حدود ۶۰ درصد از این کسب و کارها نیز گفتهاند در زمینه یکپارچگی کامل دادهها با مشکل مواجه هستند.
پژوهشگران در این مطالعه دریافتند که کسب و کارهای کوچک و متوسط از راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتری برای مقاصد مختلفی استفاده میکنند. ۵۸ درصد از آنها گفتهاند برای ذخیره دادهها و اطلاعات مربوط به مشتریان احتمالی و واقعی از این راهکارها استفاده میکنند. ۷۷ درصد نیز هدف خود از این راهکارها با هدف اشتراک اطلاعات بین بخشهای مختلف کسب و کار متبوع خود استفاده میکنند. ۶۴ درصد نیز هدف خود از روی آوردن به نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری را تقویت کانالهای فروش خود اعلام کردهاند. ۵۳ درصد نیز گفتهاند با هدف تدوین گزارشهای بازاریابی از این راهکارها استفاده میکنند. ۹۴ درصد نیز از مدیریت تماس با مشتریان احتمالی و واقعی به عنوان یکی از کاربردهای این راهکارها یاد کردهاند. پیشبینی فروش و بازاریابی ایمیلی نیز از دیگر کاربردهای این راهکارها عنوان شده است.