نخستین باری که «کتی پاکستون-فیر» یک حفره امنیتی را شناسایی کرد بر این باور بود که کاملا اتفاقی این نقطه آسیب پذیر را کشف کرده است. آن زمان یکی از دوستان او برای یک گردهمایی در لندن ثبت نام کرده بود و قرار بود در این رویداد هکرها دور هم جمع شوند تا نقاط آسیب پذیر موجود در یک نرم افزار خاص را شناسایی کنند.
این خانم موفق شد بدون هیچ گونه تجربه در حوزه امنیت سایبری، فراتر از تمامی برنامه نویسان و توسعه دهندگان نرم افزاری حاضر در گردهمایی خود را نشان دهد و نقاط آسیب پذیر نرم افزار مربوطه را یکی پس از دیگری شناسایی کند. او میگوید: «اگر صادقانه بگویم، فکر میکردم این یک حقه است». ولی از آن زمان تا کنون او 30 حفره امنیتی دیگر را نیز شناسایی کرده است.
خانم «پاکستون-فیر» در این خصوص گفت: «این اتفاق شبیه بازی شرلوک هولمز است که باید مثل یک کاراگاه تمام مشکلاتی که وجود دارد را کشف کنیم.»

بر خلاف هکرهایی که به دنبال آسیب پذیریهای نرم افزاری میگردند تا با سرقت اطلاعات به اهداف خود برسند، پاکستون فیر یک شکارچی حفرههای نرم افزاری است تا به شرکتهای توسعه دهنده نرم افزارها کمک کند. اشکالاتی که وی شناسایی میکند در اختیار شرکتهایی قرار میگیرد که کدهای نرم افزاری را توسعه میدهند.
این اتفاق به سازمانها کمک میکند تا مشکلات موجود را پیش از اینکه بدافزارهای مخرب هکرها به آنها آسیب برساند، وصله کنند. در این میان شکارچیان حفرههای خطرناک پس از شناسایی هر نقطه آسیب پذیر دستمزد قابل ملاحظه خود را نیز دریافت میکند.
منبع: Zdnet