اخبار فن آوري اطلاعات
ناشر: Financial Times



وكلاي چيني از جانب 170 مشتري چيني شكايات متعددي را عليه هيولت پكارد مطرح كرده‌اند. طي اين شكايت از دولت چين خواسته شده ‌است رايانه‌هاي اين شركت به علت مشكلات فني فراخوان شوند. اين اولين باري است كه مشتريان غيرآمريكايي به صورت سازمان يافته از شركت هيولت پكارد شكايت كرده‌اند.


شكايت مشتريان چيني، مبين اين واقعيت است كه خريداران در بزرگ‌ترين بازار جهان نسبت به حقوقشان واقف بوده و حاضرند جهت احقاق اين حقوق بجنگند.


مشتريان چيني در شكايت خود كه به اداره كل نظارت بر كيفيت چين تسليم شده بود، از اين نهاد خواستند رايانه‌هاي كيفي هيولت پكارد را ارزيابي كرده و از ان شركت بخواهد دستگاه‌هاي مشكل‌دار خود را يا بازخريد و يا تعويض نمايد. از اين نهاد خواسته شده تا اين مدل از دستگاه‌هاي به فروش رفته توسط شركت هيولت پكارد فراخوان شوند.


بنابر اين شكايت مسايل از كارت‌هاي گرافيك اين دستگاه‌‌‌ها ناشي شده است. متن شكايت به اين نكته اشاره دارد كه "در آمريكا مشتريان از دوره گارانتي طولاني مدت برخوردارند و هزينه حمل و نقل ايشان را شركت هيولت پكارد متقبل مي‌شود، در حاليكه در چين چنين خدماتي به مشتريان ارائه نمي‌شود" .


سخنگوي شركت هيولت پكارد حاضر به اظهار نظر مورد شكايات مشتريان چيني نشد.